Læs fordelene ved sponsorat

SPONSOR TILBYDES

Som sponsor for Team Seifert-Salk – med Jonas Seifert-Salk på maskinen, kan vi i samarbejde med Slangerup Speedway Klubs VIP telt tilbyde dig og dine kollegaer/forretningsforbindelser en raceoplevelse ud over det sædvanlige. Vi arrangerer ”Firma event” for dit firma, som giver jer en adrenalinpumpende oplevelse, når de store 500cc drøner rundt på banen. Dette pirrer både vinderinstinktet, samarbejdet og lysten til en uforglemmelig oplevelse sammen.

Der er naturligvis altid gratis adgang for vores sponsorer til alle de løb Jonas kører.

Alle sponsorer får deres navn på vores hjemmeside www.seifert-salk.dk og kan tilkøbe Firma Event, for merpris, afhængig af antal personer, varer ca. 4 timer og indeholder:

-         Ledsagelse af Team Seifert-Salk,

          mini foredrag og fremvisning af materiel.

-         Entre og program

-         Anretning som buffet med øl/vin/vand ad libitum

-         Særlig overdækket og befæstet VIP område, med uovertruffet udsyn til banen

 

Det vil være muligt for alle sponsorer, at Teamet kommer og holder et foredrag, samt låne en speedwaycykel og alt hans udstyr til jeres firma arrangementer.

 

 • Alle sponsorer kan købe reklamer på:

- Speedwaycyklen

- Køredragt

- Vores Team bil

 

Kort sagt - Vi skræddersyer din sponsorpakke efter dine ønsker…

 

HVORFOR TEAM SEIFERT-SALK SPEEDWAY

I bliver en del af et team, der er 100 % fokuseret på deres sportsgren, vi har et budget på 170.000,- årligt. I sæsonen må Jonas ofre samvær med venner/fester og i stedet for træne/køre løb og arbejde, så han selv kan være med til at spæde til sin sport, samt lommepenge. Jonas og teamet lever for sporten og har store ambitioner. Jonas har stor opbakning fra familie og venner, og på banen satser han på de rette tidspunkter.