MIN FAMILIE

Lidt om min famlie

Min familie består af mor Helle og far Peter og storesøster Natasja og storebror Andreas og vores 2 plejebørn. Derudover bor her 3 katte, vores 2 Dansk-svensk gårdhunde, Bamse og Laura. Jonas har en Kornsnog, Peter har Hr. Grøn (en kæmelon) og ude på marken står vores 3 islandske heste.

Lidt om min mor:
Hun er 47 år, uddannet sportsmassør, zoneterapeut, pædagog og skolelærer. Hun er hjemmegående med vores plejebørn. Hun bruger al sin fritid på os børn og hestene😀


Lidt om Peter:
Han er 53 år, arbejder som IT- og Projektkoordinator i Roskilde Forsyning a/s. Han bruger al sin fritid på at ordne speedwaycykler, men de kører også bare super godt

Lidt om Natasja:
Hun er 24 år. Natasja har sin egen lejlighed i Frederikssund, og kommer, så vidt det er muligt, altid for at støtte mig til mine løb. Da hun blev færdig med 3.g.tog hun et smut (på 1 år) til Island for at arbejde med Islandske Heste. Hun har arbejdet som pædagogmedhjælper, siden hun kom hjem,  og er nu i gang med at uddanne sig til pædagog.

Lidt om Andreas:
Han er 20 år, Fik studenter huen på i 2012 og arbejdede som pædagogmedhjælper. Han læser nu på DTU og bor i Herlev. Han har kørt speedway, så nu er han med mig og far ude til mine store løb.

Bamse er 10 år og en rolig hanhund, der ved hvad han vil og hvad han IKKE vil. Laura er 8 år og er husets loppe, hun er super aktiv og vil altid lege og fjolle.

Natasja, Jonas og Andreas