Nyheder hos

Team Seifert-Salk

Lidt nyheder fra Teamet.  


https://www.facebook.com/TeamSeifertSalkSpeedway/

D. 17. er det i Fjelsted kl. 9.00 at han kører DT igen.

Jeg har denne gang valgt at dele løbene op i de forskellige kategorier og ikke efter datoer. I må meget gerne give feed Back om det er bedre at læse J

Super Liga

I morgen aften d. 9. juni, skulle Jonas og Slangerups Super Liga hold have kørt mod Region Varde og løbet ville have blevet vist på TV2 SPORT. Den er desværre aflyst pga. regn. Dette skulle have været hans 2. Liga match, så det er noget af en mundfuld, at det også bliver vist i tv. Når der er en ny dato bliver det meldt ud hurtigst muligt.

D. 26. april fik Jonas sin debut i Super Ligaen. Der har været mange nerver på, og sommerfugle i maven. Men på trods af det kørte Jonas med samme vilje og styrke som han plejer. Han havde kæmpe stor opbakning både i ryttergården og ikke mindst blandt tilskuerne, det var meget overvældende at opleve. Han kørte sine 4 heat og havde godt fat i de andre kører. Han lavede nogle kørefejl, men sådan er det  😄

En sjov ting, for 9 år siden sad Jonas på skødet af Nicki P. og fik taget fan billede og  Nicki Pedersen  skrev sin autograf på hans røde Wolf jakke, og i dag står han ved startsnoren ved siden af Nicki P.

Vi er meget stolte af Jonas og vi er evigt taknemmelige over for vores sponsorer, der gør dette muligt.


Landshold:

En weekend d. 22-23. april i det svenske med 2 landskampe, som gik fint, trods regn og slud. Danmark tabte lørdag og Jonas fik lavet 1,0,1,2,2 og vandt søndag. Jonas slutter sit 4. Heat med en heat sejr. Han lavede 0,1,2,3 point.

Danmark Turnering

Jonas har kørt 4 DT holdløb for Slangerups 1. div. Hans præstationer har været lidt blandet, men efter en del forskellige set up’s er det gået fremad med pointene.

lørdag d. 10. juni kl. 10.15 kørte Jonas DT i Slangerup, Han kørte som en drøm, han lavede flotte overhalinger på ydersiden og satte kun 2 point til på sine 4 heat. Han fik 10 point i alt, 3,2,2,3.

20. maj på hjemmebane i Slangerup. En god dag i ryttergården. Jonas fik kørt nogle gode heat og fik kørt nogle gode linjer. Han blev sat taktisk ind i sidste heat, men det gjorde de andre hold også, så han lavede 1 point. Han lavede 9 point i alt, 3,0,2,3,1.

13. maj i Brovst. Denne dag var meget lang, pga. DMU havde flettet et 250cc løb ind i vores løb. Således at alle kører fik meget langt mellem sine heat og maskinerne blev kolde og skulle varmes op før hver heat. Jonas lavede på trods af dette 8 point i alt fordelt på 0,3,3,2.

6. maj i Holsted, blev en skidt dag på kontoret. Der var ingen ting der virkede som det skulle, men trods alt en lærerig dag. Han lavede 0,1,2,2.

D. 29. april i Glumsø. I dag gik det det okay. Jeg lavede en meget god start i første heat, men der kunne man kun køre i et spor, hvilket ikke var hvor jeg startede. Jeg startede længst ude mod hegnet. Så jeg gik bagover midt i svinger og kørte i hegnet, så var der en der kom bagfra og kørte ind i mig. Vi styrtede begge, heldigvis ingen alvorlige skader.
Dagens resultater: d-2-3-2 
Jeg var også i omkørsel om 2. og 3. pladsen, der fik jeg starten, men så lavede jeg en kørefejl, som fik mig helt ud til hegnet, så modstanderen kom forbi.. Desværre.

Individuelle løb

Dansk VM og EM kval U21. d. 30. april

Det gik ikke så godt, han kunne ikke få det til at køre og lavede hele tiden sit set up om, men fandt slet ikke noget der virkede. Han lavede 4 point i alt, 1,0,0,d,2. I hans 4. heat kom han godt ud af starten og vandt faktisk, men pga. at han havde glemt at tage sin nakkekrave på, blev han diskvalificeret. Det gør han så ikke mere J men en lærerig og lidt trist dag på kontoret.

Ordinær DM d. 12. maj

Jonas kørte for første gang med til det ordinære DM på 500cc. Han var temmelig nervøs og det kunne mærkes. Han lavede igen sit set up om og fandt ikke rigtig farten, så det blev til 4 point i alt, 2,0,1,1,0.

Fritte Cup d. 21. maj

Til Fritte Cup havde Jonas fundet set uppet og det gik super godt. Han lagde ud med 3 point på 2 heat og det så lidt sort ud, men så fik han fart i maskinen og gik ud og lavede 3 heat sejre i træk. Det betød at han skulle i super finalen. Han kørte ud til start og både Peter og jeg var gået ud af ryttergården, da Jonas pludselig vender sin cykel og kører ud til lågen. Vi løber tilbage, da de første 55 sekunder ud af de 120 han har inden start var gået. Det var en skrue i hans støddæmper ved forhjulet der var faldet ud. Heldigvis var der andre mekanikere i ryttergården, som hurtigt hjalp os og fik en ny skrue i og ud på banen med Jonas igen. Dommeren var meget flink og lod ham starte. Men det havde givet uro hos Jonas og han var ikke helt klar da snoren gik op, og han kom sidst ud af starten. Han blev nr. 4. som han også blev i den samlede stilling på dagen. Det betyder, at han går direkte videre til finalen til september.

Individuelle løb 

Dansk VM og EM kval U21. d. 30. april

Det gik ikke så godt, han kunne ikke få det til at køre og lavede hele tiden sit set up om, men fandt slet ikke noget der virkede. Han lavede 4 point i alt, 1,0,0,d,2. I hans 4. heat kom han godt ud af starten og vandt faktisk, men pga. at han havde glemt at tage sin nakkekrave på, blev han diskvalificeret. Det gør han så ikke mere  men en lærerig og lidt trist dag på kontoret.

Ordinær DM d. 12. maj

Jonas kørte for første gang med til det ordinære DM på 500cc. Han var temmelig nervøs og det kunne mærkes. Han lavede igen sit set up om og fandt ikke rigtig farten, så det blev til 4 point i alt, 2,0,1,1,0.

Fritte Cup d. 21. maj

Til Fritte Cup havde Jonas fundet set uppet og det gik super godt. Han lagde ud med 3 point på 2 heat og det så lidt sort ud, men så fik han fart i maskinen og gik ud og lavede 3 heat sejre i træk. Det betød at han skulle i super finalen. Han kørte ud til start og både Peter og jeg var gået ud af ryttergården, da Jonas pludselig vender sin cykel og kører ud til lågen. Vi løber tilbage, da de første 55 sekunder ud af de 120 han har inden start var gået. Det var en skrue i hans støddæmper ved forhjulet der var faldet ud. Heldigvis var der andre mekanikere i ryttergården, som hurtigt hjalp os og fik en ny skrue i og ud på banen med Jonas igen. Dommeren var meget flink og lod ham starte. Men det havde givet uro hos Jonas og han var ikke helt klar da snoren gik op, og han kom sidst ud af starten. Han blev nr. 4. som han også blev i den samlede stilling på dagen. Det betyder, at han går direkte videre til finalen til september.  På onsdag d. 19. april er der Press og Present på Slangerup Speedway bane:

PRESS & PRACTICE AF BYENS HOLD:
Journalist og mangeårig Sport kommentator, Ib Søby vil lede slagets gang når Slangerup Speedway Klub's elite hold, som deltager i den højest rangerende Speedway liga i Danmark, Metal Speedway League, bliver præsenteret ved en "Press & Present" seance i Slangerup.
Seancen finder sted på:

Slangerup Speedway Center, Hørup Skovvej 5A, 3550 Slangerup (Frederikssund)

Onsdag d. 19. april 2017 kl. 14.00 - 16.00

Kørerne vil på dagen træne og samtidig stå til rådighed for spørgsmål. Det vil selvfølgelig være muligt, at få taget nogle fede billeder på dagen.
Der vil selvfølgelig også være åben i klubbens cafeteria "Rottehullet", hvor man kan købe sig lidt forfriskning.
Udover selve holdet vil holdleder, Lars Munkedal samt assistent Alun Biggart, selvfølgelig også være til stede og svare på jeres spørgsmål.
På gensyn i Slangerup
Mød alle kørerne fra både indland og udland:
• A - MICHAEL JEPSEN JENSEN
• B - KENNETH KRUSE HANSEN
• B - MIKKEL MICHELSEN
• B - RICHARD LAWSON
• B - JACUB JAMROG
• C - ANDREAS LYAGER
• C - JESPER B MONBERG
• C - MARK RISS
• D - JONAS SEIFERT-SALK
• D - JAN GRAVERSEN

De sidste 2 måneder har Teamet været til landsholdssamling, kørt landskampe og kørt et individuelt løb, Mikkel B. Cup i Glumsø.

D. 8. april til Mikkel B. Cup

Jonas lagde godt fra start og kom flyvende ude fra gul bane. Han lavede en flot 1. plads, derefter blev det til 4 stk’s 2. pladser, og Jonas sluttede på en 4. Plads, med point 3,2,2,2,2.

Test landskamp i Vojens

Den 1. april var Jonas klar til sit 1. heat til matchen med landsholdet i Vojens.

I Jonas første heat var cyklen ikke sat rigtigt op, så det blev en sidste plads. Men i hans 2. heat tog han revanche. Han kom ikke først fra start, men var hurtigt forbi, og lagde sig i front og blev der. Han kørte med 6 forskellige opsæt, for at teste cyklen rigtigt af. Derfor var hans placeringer så forskellige, han lavede følgende point 0,3,1,1,2,2.

Jonas sidste heat blev rykket til heat 20 i stedet for 19, da Jonas blev kørt af og styrtede i første sving. Ikke noget alvorligt, bare en forslået ryg og bag lår. Og en cykel der lige skulle have skiftet koblings greb og renses for slagger. Jonas lavede 2 point i hans sidste heat, og det var slutningen på dagen.

Mange tak til dem, som hjalp efter styrtet, jeg havde ikke nået det hvis det ikke var for jer, Palle Sørensen og Christian Søfeldt


Landsholds samling i Silkeborg Speedway Klub den 24-25. marts.
Jeg havde en kanon dag, vi skulle lige have min maskine kørt til. Den havde ikke været startet i år. Stel, kæder m.v. skulle lige sætte sig, men så fløj jeg også afsted. Hans Nielsen og Erik Gunnersen (Landstrænerne) tog mig hurtig under behandling og bad mig rette div. ting. Så som foden i broadside pedalen, justering af kobling, mine koblingsplader er ikke tykke nok (så vi skal have købt nogle andre)
Jeg sluttede af med to turer med u23 kørerne, så jeg var i godt humør på vej hjem.
En super god træningsdag og i morgen skal vi igen træne i Silkeborg.

Landsholds samling 2. dag i Silkeborg.
Jonas fik kørt mange omgange, fik prøvet forskellige slags koblinger og har næsten fundet den, der passer til ham. Han Fik kørt nogle gode heat mod de andre kører, på tværs af landsholds trupperne. Det var et meget træt Team, der kom hjem til aften. Vi takker vores trænere, Hans Nielsen og Erik Gundersen, for rigtig god feedback og mange gode input. 
Nu står ugen på at ordne udstyr og maskiner, så de er klar til test landskampen på lørdag i Vojens kl. 16.30.

Landskamp i Ludwigslust Tyskland.

Landskampen mod Tyskland, Norge og Holland, gik fint for Jonas. Jonas fik kørt sine 3 heat og lavede 2 heat sejre og i sidste heat tabte han udstødningen og blev diskvalificeret. Det var dog ikke en mekanikerfejl, da Jonas selv havde været mekaniker på udstødningen.

Så er Teamet i Wittstock, Tyskland . Klar til årets første træning. 11. martsLandsholds samling i Oksbøl

Weekenden d. 17-19/02, der var jeg til landsholdssamling, med U21, U19 og U17 i Oksbøl. Efter rejsetiden, og en lang dag inden, så startede vi samlingen ud med at sige goddag, og med lidt opsamling fra sidste samling. Efter det, gik vi over i en indendørs idrætshal, og spillede fodbold, og lavede noget stafet.

Dagen efter, lørdag, startede vi dagen ud med dejlig morgenmad, og så smurte vi vores egen madpakke til den lange dag, vi havde foran os. Vi skulle cykle ud til et overlevelsesområde, hvor der er en gammel silo, med en indendørs klatrevæg på 8 meter, derudover, var der noget ringcross, forhindringsbane og en mindre highrope bane. 
Efter vi havde været der i nogle timer, og efter vi havde spist vores madpakke, kørte vi videre ud i skoven, til nogle MTB baner. Der havde Kasper Andersen et mindre uheld, han syntes lige han ville prøve at flække et større træ efter vi var kørt ud over "Droppet" på den sorte bane, som er den længste og sværeste. 
Da vi så kom hjem igen, fik vi lige noget tid til at slappe af og snakke lidt, indtil vi skulle i svømmehallen. Vi startede ud med at svømme nogle baner, og springe lidt, men efter det slappede vi bare af i omkring 1,5 time. Efter kom vi tilbage, spiste aftensmad og slappede endnu mere af, indtil vi igen skulle have fat i cyklerne. Vi skulle nemlig på orienteringsløb, på cykel om aftenen, vi havde mellem 20-23 at finde 17 poster, og min gruppe, vi fandt 14 ud af de 17, og det gjorde vi på lige over 2 timer. Efter det skulle vi bare sove.

Søndag morgen, startede vi igen ud med morgenmad, og ellers var dagens mål, at overleve coopertesten. Der blev vi delt op i to hold, det ene hold kørte med Henrik Møller, og det andet hold blev tilbage med Hans Nielsen og lavede en test. Den test handlede om, parvis at skulle lave noget med koblingen, og vende et baghjul, på en speedwaycykel. Efter det, så afsluttede vi samlingen med at spille hockey i hallen. Derefter blev vi igen delt i to, og den ene halvdel måtte spille badminton, og den anden skulle lave fysisk træning med TRX og andet udstyr.

Alt i alt, så har det været en super spændende weekend, den har været oplevelsesrig, og det er ikke en weekend jeg kommer til at glemme lige foreløbig.

 
Så er sæsonen 2015 gået igang.


Så er juni måned vel overstået.

 

Jonas vandt finaleheatet 

i 1. afd. af DM og blev nr. 2 til EM.

Vi takker vores sponsorer for at gøre dette muligt for Jonas.

 

Jonas har holdt fri fra løb de 2 første weekender, den ene brugte han på at læse til sine skole prøve eksamener og den anden var han på stabs-tur med spejderne. Den 3. weekend skulle han køre DM 1, dvs. det er den første afdeling af Danmarks mesterskabet, den anden bliver kørt den 5. september på Odin banen i Odense.

 

Jonas havde et løb som kunne have været bedre for ham. Han lagde flot ud og vand sine 2 første heat, men så gik noget galt. I hans næste heat, kom han ikke helt så hurtigt ud af starten, og ramte nogle huller, kom bagerst, fik til sidst kæmpet sig op på en 3. plads. Hans 4. heat var også den rene elendighed. Her var han slet ikke klar, og kom sidst ud af starten og blev der. Så nu manglede han kun et heat og havde 7 point. Han skulle vinde sit sidste heat for at komme med i finaleheatet og dette var Jonas sikker på at han ville, så han havde sagt til Peter, at han ville gemme en dæk-side til finalen. Peter var noget skeptisk, men køreren bestemmer jo…

Jonas kørte så ud og vand sit sidste heat meget overbevisende, så nu var han klar til finalen.

Jonas var den med mindst point, så han skulle trække startbane til sidst. Han sagde til de andre, at han jo bare kunne vælge gul, yderbanen, for den fik han altid!! De andre grinede af ham, for det kunne han jo ikke vide… men han fik gul.

De var alle 4 kører mere end klar. Jonas lavede starten og gik udenom de tre andre og lagde sig i spidsen og den position holdt han i alle 4 omgange. Jonas vandt finaleheatet og er nu samlet nr. 4 i Danmarks Mesterskabet.

Så vi ser frem til DM 2 i september, hvor han kommer hjem ved 3 tiden om natten til d. 5/9, fra 14 dages sprogskole i Tyskland.

 

Weekenden efter skulle han køre EM i Rybnik i Polen. Vi havde store forventninger efter sidste weekends løb. Der skulle køres semi finale lørdag og finale søndag. For at komme med til finalen, skulle han ligge i top 4 af de 5 danske drenge i hans semi finale.

Vi kørte til Polen et par dage før, og holdt et par feriefridage og fejrede Jonas 15 års fødselsdag, sammen med de andre danske og norske drenge.

 

Lørdag eftermiddag skulle Jonas køre i den første semi finale, og han kørte med nr. 8 på ryggen. Hans første heat gik ik helt som det skulle, da han tabte kæden i mellem 1. og 2. sving. Han fik derfor et 0 i det heat. Herefter gik han ud og vandt de næste 4 heat. Dette var dog ikke helt nok til en podieplads, men blev da nr. 4 med 12 point ud af 15 og var dermed i finalen søndag.

Søndag regnede det det meste af formiddagen, så der var meget vand på banen. De polske banefolk er meget dygtige, for banen var klar og vandet var væk, så vi faktisk kunne starte løbet før tid.

Jonas kørte med nr. 3 på ryggen, og skulle således ude i 1. heat. Han fik starten og kørte meget overbevisende og vandt heatet. Dette gjorde han også i de næste 2 heat. I hans 4. heat skulle han møde den anden kører, der også havde vundet alle sin heat indtil nu. Jonas tog starten og holdt føringen, men ramte et hul, og blev taget indenom. Jonas kom dog forbi ham igen, men blev taget igen. Jonas forhjul blev ramt af den andens baghjul, var ved at styrte, og dette betød, at Jonas kom for langt bagud til, at kunne vinde heatet, så Jonas fik en 2. plads.

For at komme på skamlen, skulle han vinde sit sidste heat. Dette gjorde han meget overbevisende og lavede dermed 14 point ud af 15 mulige.

 

Jonas har kørt DM semifinale i Skærbæk, Her blev han nr. 2. Dette betyder at han skal til Polen og køre EM, til Skærbæk og køre YGT, som er VM for ungdom, samt 2 DM-finaler, begge på Fyn. 

Søndag d. 17. maj kørte Jonas et talent løb, der hedder Fritte Cup. Det er et løb som Erik Gundersen og Henrik Frimodt arrangerer. Han kørte i Gruppe A, det er ca. de kører i Danmark som også kører DM finaler. Jonas kørte på hjemmebane i Slangerup. Han kørte super godt. Han startede med 3 sejre, derefter en sidste plads, han blev, som vi kalder det ”parkeret i hegnet”, dog uden at vælte. Han vandt efterfølgende sine 2 sidste heat. Han skulle så køre finalen, dvs. de 4 kører som havde flest point, på deres 5 heat. Jonas havde flest med 12 point. I finaleheatet kom han flyvende fra start, og var først i sving 1 og holdt sin føring i 4 omgange og blev således vinder af Fritte Cup gr. A.

 

Så er Jonas dragt, med både de gamle og de nye sponsorer på, endelig ved at være klar. Vi håber, at han får den sidst i denne uge. 

Han skal køre DT løb i Holsted på lørdag d. 9. maj.

Søndag d. 17. maj skal Jonas køre Fritte Cup i Slangerup kl. 11.00. Det bliver et meget spændende løb, næsten et mini DM.

Søndag d. 23. maj Skal DM/YGT Semifinalen afvikles i Skærbæk. 


 årets første løb i Fredericia blev Jonas nr. 5 med 11 point. 

I Skærbæk dagen efter  blev han nr. 3 med 13 point.
På mandag og tirsdag skal han til Malmø og træne med sit 1. div. hold.


Jonas har været i Polen og træne i 3 dage, det gik over al forventning, han sidder på sin cykel, som om han ikke har holdt pause i 6 mdr. 


Jonas er udtaget til Landsholdstruppen og har været på weekend med Erik Gundersen og resten af de danske talenter.

Det var en god weekend med masser af udfordringer og gode stunder.